Mijn favorieten

Column Almere Deze Week



De afgelopen tijd is Semeijn Makelaardij, samen met een aantal bouwbedrijven en particuliere verkopers bezig geweest met de ontwikkeling van vrijstaande alternatieven in Oosterwold. De uitdaging: creëer een betaalbare vrijstaande woning in de prijsklasse tussen € 300.000,-- en
€ 400.000,-- v.o.n.

Dit heeft geleid tot een initiatief op de Nikola Teslastraat 18 waarbij we een kleine (48m2 BVO) maar volwaardige vrijstaande woning hebben ontwikkeld die kan worden uitgebreid naar 56 m2 of naar 65 m2 BVO. Zodoende hebben we een vrijstaande woning gecreëerd met een brutokavel van 395 tot 508 m2 met 1, 2 of 3 slaapkamers. Dit alles met een A+++ energielabel en een complete afwerking inclusief inbouwkeuken, fraaie badkamer, vloer- en wandafwerking en kunststof ramen en kozijnen met tripple glas. 

De bovenstaande woningen zijn inmiddels allemaal geopteerd maar u kunt zich nog aanmelden voor de reservelijst. 

Geïnspireerd door de succesvolle verkoopprocedure van de kavels op de Nikola Teslastraat zijn wij inmiddels bijna klaar met een alternatief op diverse andere kavels in Oosterwold waarbij wij verwachten de markt op te kunnen komen met prijzen vanaf € 325.000,-- v.o.n. tot € 365.000,-- voor een vrijstaande bungalow van 48 m² BVO op een bruto-kavel van minimaal 350 m2.

Wil jij ook vrijstaand wonen op een riante kavel in Oosterwold? Meld je dan aan voor de voorinschrijving. Zodra wij dan klaar zijn met de voorbereidingen zullen wij je benaderen voor een eerste informatief gesprek.

Dat kan per telefoon op 0363030900 en per e-mail op info@semeijnmakelaardij.nl.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring